ProTV ma face sa imi doresc sa nu mai vad nici o echipa cu romani in CL

In loc sa vad Barcelona - Milan vad Celtic - Shaktior, in loc sa vad Bayern - Juve, vad Kyev - Real, ultimul din urma fiind un meci mai frumos
Pe Lucescu, l-au "lucrat" arbitrii, ce sa mai zic, iar Celtic cu 2 oameni mai mult nu avea tupeu sa faca presing, ii lasa pe ucrainieni sa plimbe mingea, la un moment dat s-au saturat si fanii scotzieni si au inceput sa isi fluiere favoritzi..
De meciul de aseara, nu pot sa zic decat ca echipa mea "de suflet", Real Madrid, a jucat foarte urat, a fost dominata la toate capitolele si arbitrul grec i-a furat destul de clar pe ucrainieni
Real daca nu bate pe Leverkusen pe Bernabeu nu cred ca se vor califica
Latest News: Mutu s-ar putea sa fie suspendat intre 6-8 lunii, deoarce Rio Ferdinand a primit doar 8 luni pt ca s-a sustras testului anti-doping
Fix in acest moment, Mutu se afla in sala de judecata, eu ii urez noroc
Va prezentam citeva motive pentru care Mutu ar putea sa primeasca intre 6 si 8 luni. Dupa regulile FIFA, Federatia Engleza de Fotbal trebuie sa-i dea lui Mutu cel putin 6 luni de zlie suspendare, dar s-ar putea sa nu fie nici mai mult de opt, la baza acestei decizii stind urmatoarele motive:
In primul rind, Mutu si-a recunoscut vina, si-a facut rezervare la o clinica de reabilitare si nu va face apel impotriva deciziei luate de FA.
In al doilea rind, Rio Ferdinand a fost suspendat opt luni pentru ca nu s-a prezentat la un test antidoping si daca FA va impune o pedeapsa mai grava pentru consumul de droguri, de recreere, ar putea trimite un mesaj prin care jucatorii, consumatori ai acestor droguri, ar putea alege sa nu se prezinte la aceste teste.
In ultimul rind, consumul de cocaina nu este interzis de WADA in afara competitiilor, de aceea FA poate rezista presiunilor venite din partea guvernului.
prosport.ro