View Single Post
Old 31 Oct 2004, 07:32   #53
silver_boy
Guru

silver_boy

eu as lua o pereche de carti de joc...pe insule totdeauna apar bastinasii si ma gandeam ca asha i-ash prostii la un septic ,un tabinet , cand sunt in toane bune chiar un macao ,joc in care nu excelez,evident miza va fi pe nuci de cocos ,apa si poate ierburi halucinogene cu care mi-ash omora doru de casa si de un 3 shooter......ash lua si o oglinda mica ,de buzunar, si le-ash arata meclele, i-ash convinge de etaloanele frumusetii din lumea civilizata si apoi le-ash vinde produse avon ...plata se va face evident in aur....apoi din plictiseala si putzoism ash fugi cu fata sefului de trib ..si ash necinstio pe dupa stanci ....nu ma indoiesc ca tribul isi va trimite "recuperatorii , sa-mi dea "pe costum"...eventual sa ma fiarba ....dar pentru ca vin din romania neandoios ca ii voi mitui...aia vor pune botu cu toata societatea lor "traditionalista"..ca de ..noutatea are un magnetism irezistibil...apoi il voi detrona pe shefu de trib si ma voi inscauna eu ...unde mai mult ca sigur ca voi instaura comunismul ...doctrina falimentara pe continente dar atat de utila pe insule...hahahhahah
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif