View Single Post
Old 25 Oct 2004, 13:16   #451
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Leonard:
Silent Movie (Mel Books 1976) 8/10 are niste idei Brooks asta de-ti sta mintea-n loc. am ras ca un isteric aproape tot filmul. mai bun decat celelalte ale lui pe care le-am vazut
Subscriu... Definately cel mai bun (si cel mai artistic Brooks)...

In rest, din ce-am vazut si eu week-end-u' asta, pe le TV or otherwise:

Taxi Driver - 9/10: always an enchantement... Cu mentiuea ca, de data asta, am mai inchis ochii din cand in cand ca sa ascult doar muzica lui Hermann (wow!)

[b]Le grand chef [b]- 2/10: cu Fernandel... Almost a total waste of my time.

Frankenstein (1931 - Whale) - 4/10: De obicei, nu imi place sa campar filmele cu cartile dupa care sunt inspirate, dar de data aceasta... :hmm: This movie sucked balls... Mi-a placut cum arata, cu jocurile de lumini si umbre si mai erau una sau doua scene care aminteau de filmul mut (Frankenstein si creatura urmarindu-se in moara la sfarsit, de exemplu), dar parerea mea e ca subiectul este de cacart, nu doar in comparatie cu opera lui Shelley! Personaje neverosimile (Frankenstein si baronul ar fi exemplele care sar in ochi), Creatura redusa la un monstru fara motivatie, dar - ceea ce m-a enervat cel mai mult - numele personajului principal este schimbat... Acum da-o-ncolo! Henry Frankenstein suna banal, spre desosebire de Victor Frankenstein, care are o alura mai sinistra (cred eu...)

Si un documentar:

Virtual History: The Secret Plot To Kill Hitler pe Discovery: daca v-ati saturat de Hitler si World War II, macar uitati-va la documentarul asta (cand se reia) pentru fetele reconstituite digital... :o
MinRep is offline   sendpm.gif