View Single Post
Old 24 Oct 2004, 03:53   #1
silver_boy
Guru

silver_boy

(NE)PUTINTA DE A "FACE" UN SITCOM

Lucrez la el ....e greu ..lupt cu inamici invizibili ,cu propriile mele slabiciuni , cu spiritul bin landenist al "celorlalti " care-mi submineaza sanatatea increderii ...si pic uneori ...si ma ridic ...si pic iara ...si iarasi ma ridic ...ca un zmardoi de k1 tumefiat de pumni , narcotizat de taria lor ...cateodata plin de incredere , de-a dreptul radios , alteori supt de coala alba ca de o curva din Berceni ...cu creierul mai alb decat noul tide ...dar vine fratzilor ...cu fiecare zi se mai naste o scena ...se mai zgarie cate un rand , cu fiecare zi nenorocita mai imping cu umarul ,cu neuronu' un " fade out si un fade in "....mai imaginez o replica , un personaj , strabat siberia drumului de la imaginea mentala cu incosistenta ei de fum innecacios pana la concretitudinea si curvasaraia randului SCRIS aproape subnutrit in pagina, pe cand, gandindu-l ...il vedeam obez ...."Zilele pseudo-umorului din La Bloc sunt numarate ....fantoshele pseudo-personajelor asijderea...." asha gandesc uneori dupa ce scriu o scena si mi se pare atat de vie incat daca imi pun urechea pe pagina o simt respirand ca un animal viu ....Dar trec orele , si timpul , cotorog batran , imi insereaza fir cu fir deznadejdea , zadarnicia , pagina nu mai respira , "Omul Rau" imi spune ca n-am nici o sansa , si brusc "La bloc" mi se pare un uriash , scepticii cu vocile lor de ciocanitoare si cu fitilele grenadelor aprinse sunt gata sa arunce in aer bruma de vointza care ti-a mai ramas ..." daca n-ai o pila esti mort !....Cine o sa te bage pe tine ..un NECUNOSCUT in seama ..." Nimeni nu investeste intr-un serial nou atata timp cat pot cumpara unul mai ieftin de prin anii cand noi urlam din toti rarunchii A FUGIT DICTATORU'' ..".....si iarasi te trezesti lesinat ....fara bruma de spiritualitate in ochi ...-)...in fine ....caut un "student la sectia regie..pentru un episod pilot ...cu o camera si tot asha naiv ca si mine ...si tot asha de (ne)hotarat sa aduca pe sticla primul sitcom romanesc pe care privindu-l , ascultandu-l , sa nu te simti ...violat ...
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif