View Single Post
Old 22 Oct 2004, 00:42   #291
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
sunt de acord cu ce a scris ambra blu despre secretarele de la uatc. Nu stiu care sunt conditiile de acum acolo dar o sa impartasesc experienta mea legata de aceasta scoala prin 97-98 cand ma hotarasem sa sustin examenul de admitere.H-abar nu aveam nici macar unde vine scoala asa ca am rugat o cunostiita sa ma duca si pe mine pe acolo sa vad si eu cum sta treaba. Ma gandeam ca in cazul in care o sa fiu admis macar sa stiu unde o sa petrec aproape 4 ani din viata.Studentii din anul 1 lucrau cica intr-un asa zis studiou cu recuzita adusa din poduri de case abandonate, filmau cu un amarat de panasonic m3000 vhs( unul injura acolo de mama focului ca i se blocase caseta in camera).Cei din anul doi trebuiau sa faca scurt metraj cu un arriflex de prin anii 70 casat cine stie de pe unde(am fost si eu martor la facerea unui film de an 2), cu pelicula de 16 mm alb negru si fara sunet(!!!).Mai erau pe acolo niste conditii care m-i s-au parut aberante....Asa sa trec la subiect. dupa interventii si plocoane am ajuns la secretara.Biroul era langa biroul decanului elisabeta bostan .Cunostiinta mea m-a "introdus" la dna. secretara. El e x vrea sa se faca regizor. Foarte bine ,zice secretara, f. bine ei sunt baza noastra.Dupa cartusul de kent si cafeaua de rigoare imi spune(atunci erau doar 5 locuri la regie nu 7): baietas, din astea 5 , vreo 3 sunt date, am incredere sa-ti spun asta pt ca ai venit adus de x(cunostiinta mea), ori esti f. bine pregatit ori revii la anul.Mi-a mai spus niste kestii neinteresante si gata convorbirea.Nu spun ca daca aveam incredere in mine si eram f. bine pregatit nu puteam sa intru dar kestia e ca si acolo ceva e putred sau cel putin era atunci. Sper din tot sufletul ca situatia e alta acum iar atmosfera nu mai e asa de dezolanta.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif