Nu prea am timp de filme in ultimul timp... Doar cate unul apuc sa vad, dar...
Bajecni muzi s klikou a.k.a
Acei oameni minunati cu aparatele lor de filmat -
8/10: De Jiri Menzel nu am mai vazut, pana acum, decat "Vara capricioasa" pe fragmente, acum vreo doi ani. "Acei oameni minunati...", desi nu il voi incadra la capitolul capodopere niciodata, mi-a placut mult prin frumusetea vizuala si culorile bine alese, interpretarea actorilor (fara prea multe cuvinte), bucatile de filme mute prezentate de-a lungul filmului, rolul lui Jiri Menzel si umorul rafinat... Pe scurt, genul de film cu cadre mai lungi de 8 secunde care spun ceva!
Originally Posted by Leonard:
@korben, notorius si altii: poate ma ajutati sa inteleg si eu care e faza cu filmu ala eterna neprihanire a mintii nepieritoare sau cum draq-i zice... ce il face sa nu vi se para mediocru si banal? si de ce ar fi mai bun ca alte filme scrise de kaufman? (sa luam human nature de pilda ca tot de regizat de gondry, care mi s-a parut superb)
|
"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" nu este chiar asa de bun (de nota 9 sau 10), dar nici de 5, totusi... Problema e cu Gondry, care o ia pe aratura, dar scenariul lui Kaufmann e foarte bun si cred ca multe secvente merita retinute. (as zice ca filmul va deveni cult, dar nu vreau sa intru iarasi in polemica asta)