View Single Post
Old 20 Oct 2004, 14:44   #35
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Am fost si eu aseara la acest film... mai mult pentru ca Ambra a spus ca nu e o porcarie 100%, pentru ca unul si altul au mai spus ca merge ... si ca are cadre frumoase ...s.a.m.d.
In fine.. multa lume in sala... tineri, babe, mosi, catei, pisici...
Ce am vazut eu?? Un RAHAT de film... prost filmat, prost "colorat", prost jucat, prost regizat, prost ...in fine prost...
Ideile principale:
- Bine ca e italian regizorul si nu pot sa spun ..iata un noua regizor roman ratat
- accentul personajelor? Oltence? ... mai bine zis Ferentari... si cand stai si te gandesti ca Johnny Depp a stat 2 luni sa invete scotiana...
- cadre... cu personaje taiate de la incheieturi si umbre total anapoda...
- Se vrea comico-Kusturician filmul.. dar nu are nici o legatura. Sa fie umorul oltenesc...gen Vacanta Mare pe care nu-l inghit eu sau o fi umorul asta de ..CE bah?
- un film plin de gratuitati... unele lucruri se intamplau doar ca nu mai era altceva de filmat... in faza cat tipa il saruta pe retardatul ala de pe role... ar putea castiga - cea mai penibila faza in a motion picture.....
- Idee fumata... si nu ma refer la faptul ca ... ce sa gandit regizorul sau scenaristul sau whatever... Ideea cu baietii care fumeaza iarba in masina... hai sa fim seriosi... tragi si tii in tine.. mars la cacat draga scenarist...
- Film romanesc... uhhhh. ahhhh ihh... cine dracu le-a dat bani sa faca o asemenea porcarie... eu nu am sa inteleg niciodata...
- Mara... saraca e o actrita prezentabila... dar nu aici... Primarita??? faza cu primarita este de o penibilitate grava....
- Ana.. e frumoasa si simpatica, dar cine ia spus sa faca fata aia de cal tot filmul?
- Eu dupa ce am iesit de la film ... m-am gandit ca o fi partea doua la Vacanata Mare ... asa e? Ca eu nu am vazut primul....

P.S. Mesajul ar fi fost mai dur daca nu trecea noaptea ... sa ma sfesnicuiasca...