Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 18 Oct 2004, 17:08   #133
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Bai!
Eu nu intzeleg cum se poate k un om sa faca asemenea atmosfera ? Cum naibii ? La ora 5 eram deja rupt la Steve Lawler shi nu ma puteam opri shi nu m-am oprit din baut dansata shi baut shi dansat. Sa-mi dau cu tesla'n bile cat de marpha a putut sa fie. Cam departe de centru Kristall asta in Bucureshti dar a meritat totzi banii pe care i-am spart in cele 2 super noptzi petrecute akolo ...

@m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ?

Marea surpriza a diminetzii de Sambata a fost mr. Seb Fontaine kre m-a dat pe spate cu muzica pe kre a bagat-o. Chiar nu ma ashteptam sa bage asha marpha! It was mind - blowing! Singurul lucru kre m-a deranjat a fost k a mixat 4 ore ... Da-o incolo de treaba. Mixezi shi tu 3 ore ... te simtzi shi pleci ... dar nu el a insitat pana la 5 knd a intrat Lawler shi ashteptarea chiar a meritat.

Kristall mi-a oferit o atmosfera de neuitat shi imi este jena sa ma intorc in CTA la nu shtiu ce club unde mai mult k sigur nu voi beneficia de acelashi tratament pe kre mi l-a oferit Kristall Glam Club.

Nici o problema ... ne vedem la Lee Buridge, Dave Seamna shi mr. John ... :w00t: