Thread: Muzica
View Single Post
Old 18 Oct 2004, 06:13   #274
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
"Jurnal" TmBase
Joi warm up in NoName Club..
Artisti: Sensorship, Roli Breaker, Dudu feat. Tina, Base-X, Klin
Eu: ca sclavul pe tren... recomand accelaratul Timisoara-Bucuresti

Vineri: Dimineata racoroasa plina de entuziasm si oboseala. Goana dupa cazare...
Pana spre seara m-am holbat si eu prin Timisoara asta... e frumoasa, dar nu cine stie ce. Ca o curiozitate... au si ei Piata Unirii, Victoriei, respectiv Romana.... sunt curios daca s-au luat dupa Capitala.
Artisti: Scena1: DuBase, Turntable Science, Suie Paparude, Deekline feat the Ragga Twins, Ed Solo, Roli Breaker
Scena2: DJ Marika, P Nal, Makunouchi Bento & guests, BAU, Mesmer, D Laid, Donna Dee(o DJeita cu dreduri, care pe langa ca arata BESTIAL, a pus supermuzica)
Diverse: La inceput in hale cam putina lume... m-am speriat putin, dar mi s-a spus ca pe la 12 incepe sa apara lumea, si asa a fost... au fost foarte multi oameni, dar si ce oameni..
Am asteptat cu mult interes Suie. Au venit cu piesele... ce pot sa spun? Decat multe inlfuente IDM(asa spun ei cel putin...I agreed). Faza a fost ca m-am lasat furat de scena 2, unde niste romani dadeau spectacolul vietii lor.... cu o tipa cu dreduri la voce si cu un baterist si unul la bongo.... a fost... senzational
Mult break beat, multe sunete ciudate, dar nu puteai sa nu dansezi...

Sambata: Cearcane, febra musculara... am mancat si eu mult laudata Pleaskovita... un hamburger infect facut mai de casa..... A plouat aiurea...
Artisti: Scena1: DJ Mike, MC Chaoz/ Comfort Fit/ Bucklounger, DJ The Hacker, Jay Cunning feat Xander MC & J-Me, Bad Company/ D Bridge feat. Stamina MC, Trigga
Scena2: Alex S & Sensorship, Seb, Electric Brother/Marta Hristea/Vlaicu Golcea, Aria Urbana, Gokira & Kosak, Millimetric, Mr. Pit, Haute Culture
Diverse: Habar nu am daca au pus toti... ideea este ca am auzit si eu live drum and bass de la mama lui de acasa... urban. Uhhh.... trebuie sa ai un "stomac" antrenat... Jay Cunning a aruncat un CD in public si acuma este la mine in CD Player.......Electric Brother s-a mixat pe el insusi ... si a iesit genial... Haute Culture ne-a rupt si in after hours la Art Cafe sau ceva de genul asta... cam pana la 13 la amiaza...

Pentru cei care vroiau sa mearga si nu ati ajuns... sa va mancati unghiile pentru ca a fost o petrecere foarte reusita.... Iar pentru cei care vor dori sa mearga... vorbim la anu'.....
Respect.... daca aveti intrebari despre festival and all.... mp

P.S. La capitolul "psihedelic videos" m-am holbat la Casa Gonz, Mi Kavdanska, Mean Meam, Sorana Tarus, Blade Vs. Urban8, Rouge Studios.....
- multe de retinut... dar placut mult... niste "mixuri" old kong fu, umbra lui Sandler din Punch Drunk Love si Sailor Moon...