View Single Post
Old 17 Oct 2004, 12:27   #41
Cristache
Veteran

Cristache

Send a message via Yahoo to Cristache
Originally Posted by Nae:
bine cristache, vad ca totusi nu esti un radical... asta am vrut sa comentez, pentru ca te-am vazut asa mai shmecher.
dar totusi nu sunt de acord cu ideia sa-i lichidezi pe toti mafiotii cu politica lu' hitler, pentru ca asta se mai poate rezolva si altfel... totusi, nici eu nu stiu cum. dar ai dreptate in provinta politicii.
hai ca ne indepatram de filmul despre care este topicu' aici, si eu oricum am vrut numai sa vad reactia hitler-faniilor de-aici... dupa cate vad s-au cam linistit, si asa ca zic sa ne reintoarcem la filmul asta... der undergang... (dece oare se numeste el asa?... poate ca zice ceva despre politica lu' hitler, sau despre felul in care a ajuns el le putere, tinand minte cum a evoluat totul... hmmm :hmm: )

HEIL HITLER ! Mah, io nu inteleg care e treaba cu filmul, n-am auzit de el. Ultima data am vazut ala de pe Tvr 1, cu Robert Carlyle in rolul lui Hitler, si mi s-a parut o semi-parodie, desi filmul se vroia serios.
Un barbat nu va putea spune niciodata ca, cunoaste cu adevarat femeie. Femeie se schimba cu fiecare haina noua pe care si-o cumpara, cu fiecare strat nou de far pe care si-l aplica si cu fiecare amant nou pe care si-l face ! (Andre Malraux)
Cristache is offline   Reply With Quote sendpm.gif