Originally Posted by Nae:
Originally Posted by Cristache:
...Este democratie si am dreptul la o opinie, iar eu ma declar fascinat de Hitler si cred ca politica in fortza a lui s-ar potrivi de minune pentru perioada prin care trece acum Romania.
P.S. - vezi sa nu te incurci in limbile alea :sick:
|
ce bine ca nu esti tu la putere... atunci sa vezi democratie!!!
nu-i asa ca-l votezi pe Vadim?
|
Mai sa stii ca ma gandeam la Vadim, dar nu uita ca Gigi Becali are club de batausi si nu e usa de biserica, iar Basescu a iesit cu tzepele la inaintare, deci e greu de ales intre astia trei.
Sincer, nu votez cu nimeni pentru ca nu ma intereseaza, nu e nici unul care sa fie pe gustul meu. Iar democratia a scindat mult relatiile intre oameni. In ciuda evidentei dezvoltari in multe domenii, in relatiile interumane suntem departe de a realiza o apropiere. Nu suntem toti pentru unul si unul pentru toti, suntem fiecare pentru el si restul sa se descurce.
Politica lui Hitler ar fi perfecta daca ai avea la dispozitie un grup de, sa zicem, batausi si sa poti sa pui la punct clanurile de mafioti si celelalte nereguli. Chiar daca iese cineva presedinte, tot mafia din spate conduce, deci nu ma intereseaza cine iese ...