View Single Post
Old 14 Oct 2004, 21:12   #406
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Il deserto rosso (Antonioni) 6/10. incredibil de idiot film, pacat de imaginea lui Carlo Di Palma care e superba, numai imaginea a ridicat nota in halu asta, altfel era de 3 filmu.

Don't Drink The Water (Woody Allen) 7,5/10. reusita incercare de teatru filmat. cadre foarte lungi, joc actoricesc grozav (Michael J Fox, Woody Allen). Imaginea tot Carlo Di Palma, tot superba, nu asa revolutionara ca in Deserto Roso fiind numai spatii inchise.

Before Sunset (Linklater) 9/10 (so far) Wow wow wow. cel mai teribil film romantic pe care l-am vazut (cu toate ca nu vezi decat un sarut si o imbratisare, nimic mai intim). e si mai impresionant decat Before Sunrise (8,5/10). Vazut de 2 ori in 2 nopti la rand, cu aceleasi emotii. Probabil ar fi fost si mai puternica si mai realista impresia daca as fi vazut Before Sunrise cu mult inainte de Sunset (ideal 9 ani), nu doar cu 10 luni ca in cazul meu. Cred ca dupa filmul asta Linklater devine regizorul meu favorit. Superbe melodiile (3 dintre ele compuse si cantate de Julie Delpy). Iar finalul............

Ladri di biciclette (De Sica) 6/10 trist si plictisitor (subiectul parca e prea in gen viata-inainte-de-89-in-romania)

The Seven Year Itch (Billy Wilder) 7,5/10 Superb! Montajul e foarte interesant si original.

Pierrot le fou (Godard 1965) 8/10 interesanta maniera de povestire. un subiect gen Natural Born Killers (2 indragostiti care ucid lume, dar in rest nimic in comun cu filmul lui Stone, Godard e mai poetic). film de revazut. dupa vreo ora am cam pierdut firul actiunii.

Carne (1991, Noe) 7/10

De-Lovely (2004) 4/10

Anacondas (2004) 3,5/10

Exils (2004) 6/10