Originally Posted by KORBEN:
ok ca simona are pareri, si mai ok ca masculul mam i le asculta, respecta si reproduce, dar cum se impaca asta cu ideea ca fightclub e un film doar pt barbati?????
|
Simona nu numai ca are pareri, dar are pareri mult mai viabile ca parerile femelei pe care o asculti tu, recte Carmen Mezincescu. Legat la cronica filmului, am citit cu atentie momentul critic si trebuie sa zic ca ma simt la fel de bine ca inainte. O nota: pentru receptionarea in bune conditiuni a cronicii mele trebuie sa ai a) simtul umorului si b) cunostinte despre ce e ala expresionismul. In rest, am citit si eu cronica la Regulile Atractiei din nr. 3/ 2004 al ATFului, si mi s-a parut bine scrisa si cu o poanta finala, fraza finala retezata, draguta. Pacat ca, la cinci minute dupa lectura, nu mai tineam nimic minte din ea. N-o fi fost pusa minte in ea?
PS: Legat tot de receptionarea teoriilor noastre legate de viziunea hiper-masculinizata ( a mea) despre Fight Club, sau a ta (emasculata), intrebarea adresata miilor de fani din toata lumea este: frati buni, la care capat al pulii va aflati?