Originally Posted by herbert:
hai, fratilor, nu se poate vorbi cu seriozitate despre Turcescu -scriitorul. e o mare exagerare. a profitat si el, ca mai toti dilematicii, de prezentarea lui Plesu, exagerat generoasa... nu are conflict fiintial acest Turcescu, nu are nici un sambure de originalitate si nici stilistic nu se remarca... ce ma face sa ma opresc uneori in dreptul "scrierilor" sale din Dilema (originara & veche) este limpezimea discursului, care toaca mereu efemeride. are asa o plutire de bun-simt, un ochi antrenat, dar nimic mai mult. deocamdata. sper sa invete cat mai mult de la Magdalena (Lenca :love: ) Boiangiu si de la ceilalti din redactia Dilemei.
|
You're right ca nu are originalitate. Cand il auzeam pe Europa Fm, schimbam canalul.
Propunea un subiect la care dadeau telefon ... care mai de care . Iar cand il intreba cineva parerea lui spunea ca parerea lui nu conteaza.
Dupa mine e genul de jurnalist (scriitor mai nou) care pune intrebarile in asa fel incat stie si raspunsul deja. Le sugereaza raspunsul interlocutorilor. Un fel de "Nasul" de pe B1 TV(nu in totalitate),care nu prea are nimic de zis... debutant, care si-a facut un pic de reclama si acum are telespectatorii lui. Printre acestia se numara si cei care se uita la serialele "de succes": VACANTA MARE si LA BLOC. (ascultatori de manele poate).............poate prin asta mi-am atras inamici, dar asta e parerea mea .