View Single Post
Old 06 Oct 2004, 15:32   #204
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by EgoN:
draga herbert, eu nu-s egonash pt. tine . stai linistit, inca nu s-a nascut scriitorul roman care sa merite a-i citi cartea cu manusi de catifea pe mana. recunosc, sunt cateva kestii ce nu-mi plac la vakulovski (antiamericanismul din letopizdetz, scrierea usor defectuasa, etc.) dar pe alocuri eu il gasesc emotionant (de exemplu momentele in care pomeneste de visotski). capisci?

@Egon
stai si tu linistit, nu e mai mult decat o "tandrete" fara consecinte. tu cereai pe acet forum, din spirit de echipa probabil (de gasca mai curand) sa fiu inclus in lista rusinii/neagra, ca sa se faca dreptate universala (eu in acel moment deja sangeram , luasem un ban de 3 zile pentru un schimb - corect din partea mea - de replici cu un personaj de pe forum). eu ti-am raspuns cu o tandrete - ultima.
mie mai multe "chestii" nu-mi plac la vakul - de fapt, sa fiu sincer, deocamdata nu exista pentru mine. poate il "retin" cu alta ocazie, ca el scrie - inconstient - in continuare. nu are cultura, din pacate. nu s-a cultivat si nu se cultiva. are asa un feeling de conjunctura si aglomereaza pagini fara shir.

@ALS
cum ai "rezolvat" tu problema basarabenelor printr-o singura fraza. esti nedrept si aproximativ, pentru ca nu toti sunt la fel. poate ca nu-i cunosti. s-au mai inasprit intre timp si basarabenii.