mai mai mai... hai dragii mei, chiar asa?... dece distruge-ti de la inceput o viata noua pe cinemagia... un mesaj, si voi deja o demotivati intr-un hal tare urat... subiectul asta are tema 'Orient express este un film extraordinar'... nu este zis daca bun sau rau, dar nici chiar asa sa-i sariti in cap direct... 8) ...
draga nouvenita pe cinemagia... forumul asta este plin de devoratori (printre care ma numar si eu

) , care la prima greseala iti sar in gat. si sa spui asa ceva pe cinemagia, ca sergiulica's masterpiece orient express este un film bun, este o MARE greseala... asa ca incearca sa-ti faci mai intai un nume, si apoi sa te arunci aici la batalie... bine, opinia ta, dar ti-ai facut deja o imagine tare proasta... vezi tu, primele doua care au post-at si care au fost un pic mai rapide decat mine, au fost K's si ambra blu, doua fete care se cred 'elita' cinemagiei... si ele mananca tot ce le iese in care si face greseli de ortografie...

....
dar tu fa mai departe si nu te lasa demotivata... scrie-ti opinia, este dreptul tau, si poate (sansa este... ummmmmm... 1:1000000) ca o sa gasesti pe cineva care-ti imparte opinia... mult succes.