@ Ambra
Da mey Ambra io sunt ala kre tot sta shi danseaza pe muzica aia pe care tu nu o sa o intzelegi niciodata. Ramai tu la muzica ta cu Sishu shi Puya ... mergetzi "spargetzi bani shi intratzi la racoare dupa care ieshitzi afara k avetzi bani in buzunare ...."
@ Jay
Crezi k asociam Funky shi Break Beat dk nu am fost martor la o combinare a genurilor de muzica intr-un club in kre ascultai muzica House. In acele seri pe care le-am prins akolo dj a fost varza, muzica a fost varza ... toata seara a fost varza cu carne. Nu imi pica deloc bine la stomac muzica funky ... chiar ma deranjeza k
DEEP DISH s-a dat pe funky ... pentru ca asta este moda akum la Ibiza ... what i say 2 dat ? fuq dat!
still @ Jay
am pus
lounge la un loc cu club pentru ca vara asta la Castel in amaia proprietarii de la Kristal au inchiriat locul shi au facut din restaurant club shi pe scari au continuat cu amenajarea pana la piscina unde au facut
lounge.
Ce s-a intamplat asta vara ? De nenumarate ori s-a mutat dj-ul pe un suport kre statea deasupra piscinei shi mixa shi toata lumea sarea in apa shi dansa pana nu se mai putea. Betzi mortzi, unii droogatzi cadeau in piscina... altzii sareau de bunavoie pentru ca muzica era mult prea adevarata ... shi uite asha lounge-ul a devenit club in toata regula shi ce altceva ash putea sa-tzi mai descriu ? je ne sais pas ...
Chestia este k in aceasta vara Kristal a fost singurul local kre a a dispus de
lounge shi club in acelashi timp dupa care chill out session cu Internullo shi Livio la
Kudos Beach ... in rest la Mania era full shi mureai de caldura dar nici nu plecai decat
Ultima Playa (lounge la Mania)... la Cuando ... a fost cam gol, Club XXI a beneficiat de o mica terasa unde mai respirai shi te mai detashai de totzi "manelishtii" care mishunau pe akolo ... iar la Motor a fost plin de ciutani shi seara "highlight" la ei a fost
Penthouse Party care a prezentat tinere care se lingeau in ceashca shi o gramada de baietzi kre bagau degetele in pizdulice.
@ Ogto
nici intr-o mie de ani nu o sa pot asocia termenul clubber cu tine... dk postam k sa ne aflam in treaba mai bine ne lasam de meserie. Parerea ta a fost futila shi inutila.
again @ Jay
Parerea mea despre ceea ce inseamna
clubber poate fi considerata un pic prea fantastica dar eu asta fac. Asta imi place sa fac ... asta fac saptamana de saptamane shi deshi Duminica seara spun k o las mai moale saptamana viitoare ... Martzi de abia ashtept sa ajung din nou in club.
Situatzia in Bucurehti este diametral opusa... Akolo sunt mult mai multe cluburi shi multe ocazii sa vina DJ cunoscutzi ... akolo viatza de noapte este mult mai scumpa shi probabil k nu definitzile din post-ul meu anterior ar fi fost valabile. De 2 ori pe luna tot m-ash fi dus la un Dj mai tare. Dar aici in Constantza Heineken-ul este 40.000 in club shi nu potzi decat sa bei shi sa bei shi sa bei shi sa mergi sa te simtzi cum shtii tu mai bine.
P.S. - s-a cerut o definitzie a termenului
clubber dar numai eu am facut-o shi atzi sarit cu totzii in capu' meu ...
Acum vreau shi io' sa citesc definitziile voastre... if u don't mind we're here to make
conversation ...