View Single Post
Old 04 Oct 2004, 15:30   #189
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by KORBEN:
banuiesc ca ar fi vorba de o greseala de tipar si ca onirism ar fi trebuit sa fie onanism....
cartea in sine nu stiu daca este trista (majoritatea cartilor care baleteaza pe si dincolo de limita penibilului sunt) dar receptarea ei in mod sigur e un motiv de intristare, sa vezi intr-o chestie de lecturat noaptea pe treen vreo mare capodoperaatat de tipica pt personaju herbert exatzierea in fata unor chestii fumate sau, mai rau niciodata valoroase....

cazul clasic pentru ipostaza "inocentului vinovat din necunoastere & nesimtire" - daca taceai, filozof ramaneai. la cultura ta recoltata din "prospecte" & rezumate pt inocenti (regulamentul nu-mi permite sa folosesc un alt cuvant, mai adecvat cazului tau) "Maestrul si Margarita" e o "chestie fumata, niciodata valoroasa". eroare strigatoare la cer, care ar trebui pedepsita. ti-ar prinde bine o "sedinta" cu Woland - maestru in magie neagra...
cum s-ar spune, ne aflam intr-o "limpezime" care nici nu mai trebuie discutata. planare placuta in continuare si nu te "baga" in subiecte care te depasesc, ca risipesti si putina vraja a postarilor tale nemultumite si juvenil-arogante.

@Bogie
la cat si cum se citeste astazi, 350 de pagini e mult.
ma bucur sa te stiu cunoscator si respectuos.