Originally Posted by ricutza:
daca tu te tot legi de ortografia mea si nu de ceea ce incerc sa-ti spun, va fi cam greu sa facem asta. Nu cred ca am pretins ca am cunostinte de nivelul celor din manualele de publicitate.
|
Greselile de ortografie imi provoaca greata si automat cred ca respectivul user nu prea merita interesul meu. (La fel cu punctele de suspensie) Discutia nu a evoluat pentru ca in postul tau anterior nu ai zis nimic nou, ci doar explicatii (ca pentru timpiti) ale unor concepte pe care le enuntasem eu anterior. "Manuale de publicitate" era ironic, tot ce se poate gasi (pe tarabe) in Romania sint carti ale unor autori romani subtiri (cam in felul in care ai expus tu problema).
Originally Posted by ricutza:
Se gasesc si cronici de filme in ziare sau pe Internet, si asta nu ne opreste sa discutam anumite filme. Sunt aici ca sa-mi exprim un punct de vedere.
|
Este o diferenta mare. Filmul l-ai si vazut, nu
ti l-
a povestit altcineva- se presupune. Participarea la niste seminarii nu te face automat un cunoscator. Depinde si de cit ai asimilat sau de cit ai luat ca atare (asta fiind echivalent cu "am auzit acolo, hai sa reproduc pe un forum").
Originally Posted by filoloaga:
inca n-ai priceput ca "dai intr-unul, tipa doi"? ...
.......
altfel o sa ajungi la niste f***, p*** etc si nu cred ca ai chef..
|
Tu de ce ai tipat aici? Nu era cazu'.
Fute, pizda, pula e pe intelesul tuturor.