Originally Posted by K's:
Ca de obicei, cand lumea nu are argumente, se leaga de greselile de ortografie. Nu am afirmat vreodata ca as scrie, sau ca as vorbi, perfect, motiv pentru care nici nu mi-am permis sa corectez pe altcineva. Se pare insa, ca acest forum este plin pe oameni care s-au nascut cu "Indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatie" intr-o mana, si cu cartea de gramatica in cealalta (K's si Ambra Blu nu sunt singurele exemplare). Nu pot decat sa ma bucur, intrucat pot beneficia si eu (mica nestiutoare!) de invataturile acestor guru!
Originally Posted by ricutza:
nu poate veni cu o idee pt un spot care sa se adreseze in special femeilor de 60 de ani...pt ca nu intra in target...
|
Iti dai seama ca timpenie ai zis? Un copywriter este bun daca vine cu idei pentru ceea ce are de facut, nu daca abereaza inutil si neproductiv.
[crap deleted]
Sigur ca un copywriter este bun daca vine cu idei. Problema este ca acele idei pe care le are, sa se incadreze in anumite cerinte. Asta tot incerc sa-ti explic si vad ca nu pricepi (sau cel putin mie asa mi se pare).
Originally Posted by ricutza:
..nu-mi spune ca in momentul in care ai atatea date, nu esti constrans ca si creativ...si asta este doar targetul...in brief mai sunt prezentate si alte puncte....
|
Blablabla, in afara de a te invirti in juru' cozii cu explicatii redundante, mai bine ai scoate ceva creativ. Manuale de publicitate se gasesc si pe taraba.
|
Imi pare rau ca ma tot invart in jurul cozii. Mi-as dori din toata inima sa avansam. Din pacate, daca tu te tot legi de ortografia mea si nu de ceea ce incerc sa-ti spun, va fi cam greu sa facem asta. Nu cred ca am pretins ca am cunostinte de nivelul celor din manualele de publicitate. Am participat pur si simplu la niste prelegeri. Iar faptul ca se gasesc manuale de publicitate pe tarabe, nu vad in ce mod influenteaza discutia noastra. Se gasesc si cronici de filme in ziare sau pe Internet, si asta nu ne opreste sa discutam anumite filme. Sunt aici ca sa-mi exprim un punct de vedere.