Originally Posted by ricutza:
de asemenea brieful (nu stiu daca ai avut placarea sa te uiti peste unul...sa fii facut unul, cred ca e deja prea mult!) mai contine si alte informatii despre target cum ar fi: din ce mediu social fac parte persoanele tinta, cam care este venitul mediu, spre ce aspira, ce hobbyuri au, sunta mai inclinati spre viata de familie, sunt mai inclinati spre carieara...nu-mi spune ca in momentul in care ai atatea date, nu esti constrans ca si creativ...si asta este doar targetul...in brief mai sunt prezentate si alte puncte....
|
cine te-a invatat pe tine, draga, alfabetarul publicitatii? l-ai invatat la voi acolo la cursurile de pregatire la multimedia? sau te-ai uitat each and every thursday la marca inregistrata? ai sunat un prieten? daca chiar ai pus mina pe un brief - sa-l stergi de praf, sa zicem - ar fi trebuit sa mai astepti pina stapinesti cumva mai bine ortografia; nu de alta, dar sa fi facut unu' se scrie cum il scriu eu, nu tu. doi: ca si creativ e reminiscenta din limba de lemn; nu cred ca in creerasu tau ar trebui sa intre atita tare educationale; eu unu nu ma pripcep, poate ma lamuresti tu: ce alte puncte mai sint prezentate in brief? ala de - presumably - l-ai facut tu? de suspensie? sa vii va dau lectii, habarnistilor.