View Single Post
Old 02 Oct 2004, 23:14   #6
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
:shock: ups... am inteles complet gresit, sorry...

hmmm, nici eu n-as stii sa-ti raspund cum trebuie. chestia este ca toate filmele americane care se fac la noi, sunt facute numai pentru ca este mult mai ieftin. pot filma aici 'pe peenuts' comparand cu preturile hollywoodiene, asa ca isi cauta o casa de productie care este mai mult de forma decat adevarata. banii vin mai mult de afara.
cred, nu stiu sigur insa, ca mai intai prezinti proiectul casei de productie la care te-ai gandit, si ai deja in cap o cifra destul de concreta la care vrei sa ajungi, cifre cat de cat realistice, adica dupa ce stii cate zile, unde, cu cine etc... asta poti face la mai multe case de productii in acelasi timp, incat sa ai un punct de reper la cam cat se vor ridica costurile. apoi decizi...
mai mult nu stiu..
bafta multa la cautarea raspunsului correct, desi nu cred ca-l vei gasii aici pe topic-ul asta. deschide unu nou, si vezi atunci mai departe.
poate ca sunt oameni inplicati mai mult in chestii din astea pe forum, dar din ce-am vazut eu pana acuma, nu prea cred... totusi, mult succes.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif