Fiind distribuit de Media Pro e foarte simplu de inteles de ce in ultimele zile vedeam doar agitatie pe tema expresului pe teveu, plus clipul difuzat excesiv, de mi-a venit greata (nu imi place nici muzica Holograf).
Am zis sa merg la film sa ma dumiresc
cit e de prost si sa imi testez stoicismu' :sleep: . Dar n-a fost sa fie: in fata cinematografului roia lume- respectabilii care venisera a vedea cel mai nou film al marelui regizor (asta fiind tema discutiilor, cit datoram noi acestui important om de film) si tinerele care venisera a se umezi sau a bali pe la margini de gura la vederea lui sexosului Bittman. Ah, sau fani Ioana Moldovan, ca tot e din urbea-mi.
Originally Posted by elilenius:
Si ce e cu alegerea retetei hollywodiene de casting de vedete... Adica ce credea ca o sa faca Bittman, ca o sa asigure lesinul femeilor in sala de film...
|
Nu mi-a fost dat sa asist la aceasta tragica imagine, ca doar biletele se epuizasera- cu mai mult de jumatate de ora inainte. Mai mult, cinefilii stateau acum la rind pentru bilete in picioare (mi-e mila de ei) sau daca aveau cash la ei puteau sa cumpere bilete, prin spate, putin mai scumpe.
Deci a trecut expresu' pentru mine, las' ca vine voinicel si ajung maine la un film care pare a merita:
Rengeteg, Ungaria, 2003, premiu pentru debut la Berlin.