Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 28 Sep 2004, 09:19   #76
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Tiesto ... lasa-neee, lasa-neee! :sick: Sa ma ceva maroniu pe muzica lui ... Inca mai aveam ceva simpatie ptr el shi s-a stricat.
Inca ceva ma macina. Am ascutat setul Deep Dish de la Mania shi prima parte au fost buna dar a2a parte a fost numai funky shi mi s-a facut :sick: Nu ma ashteptam de la ei la chestii de genu' asta. Se pare k toata lumea se muleaza dupa cum "evolueaza" muzica. dep Dish a fost asha de sus shi a scazut la fel de mult. Sper din tot sufletul sa ma inshel.

Am fost Vineri seara in Heaven la noi shi aveau aia monitoare super treaba hi bagau videclipuri de-a lu' Tiesto ... :sick: shi m-am enervat knd au schimbat muzica nishte kktzi de americani shi au bagat Sean Paul shi Usher (nu k asha avea ceva impotriva lui) dar aveam chef de muzica House.

Sambata iar am fost in Motor unde vreo 2 ore a agata Dj BoraX (rezident akolo) - super muzica. Am ajuns la 7 aks shi am dormit toata Duminica.

Ma ceva maroniu pe Tiesto shi pe Paul Oakenfold. Ce bine imi pare k nu am venit k ma dadeam cu capu' de peretzi ...