Originally Posted by Gaandalf:
Cum a fost mixajul lui Tiesto? Sincer akum ? Multzi care au fost au zis k a fost nashpa rau de tot.
+ am vb cu cei kre au fost la Zabiela shi au zis k a fost infect shi k a bagat muzica nashpa shi k a fost sonorizarea de tot kktu' shi k multzi venisera numai pentru Parazitzii. :sick:
Dk venean imi bagam ceva in toata organizarea lor de tot kktu' ... :sick:
|
Hai sa-ti dau inca un motiv sa-l urasti pe tiesto , a mixat melodiile de pe albumul lui care il si promoveaza acum peste tot , mai exact "Just Be" :sick: , cand am auzit melodiile alea am inchis winamp-ul .... nu glumesc , chiar asa am facut !!!! Omu e "terminat" rau , dupa seara aia chiar nu-l mai suport.
Pey Zabiela nu a mixat dupa vinilurile sale , a mixat prodigy ... nu a facut in viata lui asa ceva si nu cred ca o sa mai faca , nu-i sta in firea lui de dj sa mixeze prodigy . Dupa ce au terminat de cantat parazitii toata sala s-a aruncat spre iesire , mi-a parut bine !!!!!
Am mai facut rost de setul lui David Morales , Steve Lawrel , Dave Seaman , toti de la Kristal , James Zabiela setul de 6 ore (cred ca-l ai)si de niste melodii super tari... si am mai luat cateva melodii jmechere de pe nights...
Numa' bene

... ca vine Danny Howels !!!!!