Thread: Shrek 2
View Single Post
Old 25 Sep 2004, 09:42   #80
elilenus
Novice

elilenus

Film bun? Come on...

Nu va inteleg... filmul e de o perfectiune tehnologica infricosatoare. O luam pe o panta periculoasa, imagini cristal clear=film bun? Scenariul mi s-a parut "indobicitor", aluziile la Printul Justin(Timberlake), atingerile la epoca asta hiollywoodiana in care traim nu sunt cele mai fericite in sensul ca viata de hollywood nu este ceva la care oricine sa tanjeasca. Infricoastor, asa e filmul. Adica ce trebuie sa inteleaga copiii de aici, ca zana cea buna e de fapt o scorpie vanitoasa, ca Fat-Frumos e un narcisist, ca e normal ca intr-0 casatorie sa te porti ca un stapan cu nevasta si sa-i interzici sa se duca la parinti ca nu-i convine sotului sau ca femeia sa ofteze din toti rarunchii si sa-si strige in gura mare dragostea pentru un badaran care nu face deact sao iubeasca...si atat., parca fara motivatie.
Filmul m-a lasat complet rece si insensibila la replicile arhi-cunoscute ale lui Murphy si arhi-uzitate in filmele lui. Nu cred ca am ras decat o data sau de doua ori si alea erau rasete de politete la un film, supposedly funny.
elilenus is offline   Reply With Quote sendpm.gif