Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 21 Sep 2004, 15:14   #67
moebius
Senior

moebius

Send a message via Yahoo to moebius
eu cred ca voi sunteti suparati pe shukar pt ca n-ati prins o bucata din camasa lui tamango adevarul e ca stiam din surse destul de sigure ca o sa vina fara tigani pt ca they don't click on stage... se pare ca s-au razgandit in ultimul moment, probabil pt spectacol.
la sunday people am fost mai mult pe afara, asta si pt ca i-am tot vazut live pana acum, suie mi-au placut desi junkyard parca nu a fost tocmai in forma (macar au bagat harddub). olympic lifts au fost ok dar, dupa cum zicea cineva, pacat ca au scos beastie boys album anul asta... la zale si putin din parazitii stiu ca am tot facut ture pe acolo cautand si culegand prieteni dezorientati din diverse locuri, la zabiela haladuiam pe strazi dupa tigari si n-am prins decat sfarsitul si la hybrid m-am cam plictisit... rau
ah, si freestylers mi-au placut pt instrumentatie live si pt moshpitul care se formase in stanga scenei, desi stiu ca erau morti de oboseala dupa un concert prin vecini, au dormit in taxi pe drum spre romexpo si parca vocalul principal lipsea. a fost mai dura prestatia de la tm02base

met ambra, k's, jay dar cred ca v-ati prins deja