Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 20 Sep 2004, 10:06   #57
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Jay:
Asadar....
sa incepem cu inceputul....

Hybrid..... Au inceput monoton.... dar trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins sa vad ca se schimba pe timp ce trece. Multe beaturi frumoase si un house mai putin balaganos.... Am dansat si eu.......(zic ca stiu ca m-a vazut moebius.... )

Pe scurt.... L-am vazut pe moebius si pe K's...Mi-a facut placere....
si l-am revazut pe Ambra Blu... respect...
Pentru cei care au mai fost si nu au zis... sa va fie rusine...

1. shukar collective - nu intlege pasiunea multora pentru ei; tiganii aia mi se par nepotriviti in contextul electronic; eu stiu ca este bine - mai ales pentru UE - sa fii deschis catre minoritati si alte chestii; eu stiu ca asa se apreciaza si exotismu - da', daca asian dub foundation au chestii exotice trebuie sa bage si dj vasile si prietenii lui tigani? iar ca muzica mi se pare totusi prea dezarticulata; mai au timp sa se coaguleze, zic eu, ma gindesc ca sint inca newcomers.
2. sunday people am prins la sfirsitu showului si voiam sa adorm pe ei la sfirsitul serii pe povesti nespuse
3.suie paparude - super super misto, au bagat mai mult de pe atac la persoane, favorita mea - hard dub.
4. freestylers - m-au trimis la culcare iar cind a venit fata aia a fost jale.
5. olympic lifts - aduceau a beastie boys si au fost de remarcat datorita faptului ca K's a dansat pe muzica lor.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif