Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 19 Sep 2004, 22:59   #55
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Asadar....
sa incepem cu inceputul....
Shukar Collective a fost destul de frumos si nou si mi-a placut...
Sunday People... mergeau mai bine la urma...
Suie Paparude... ca de obicei dar cu sonorizare... totally DUB... a propos ..scot nou album la TM Base....
Olympic Lifts..hm...hm... tre sa ma gandesc, dar un sound diferit..pe asta se bazeaza cred ca cel mai mult...
Zale....copy ..paste
Parazitii...ca de obicei.... DAR cu mentiunea grava si jalnica a ceea ce s-a intamplat la inceput....Face British Council dita-mai petrecerea ca sa vina nshpe mii de ratati care sa-mi strige parazitii cand apare DJ Vasile. Jalnic si patetic. Im plac Parazitii si ii respect, dar atat snobism... si prostime mai greu de vazut....
Freestylers... au inceput promitator si credeam ca nu am sa clipesc, dar , ca si in viata, iertati-mi misoginismul, a trebuit sa vina o fata pe scena... A stricat totul... aproape totul... popish....
Zabiela.... Eu am sa-l iert pentru ca si-a pierdut toate vinilurile la aeroport si a bagat de pe CD si vreo 2 viniluri imprumutate.. In mare... a avut si highlights...cum ar fi remixuri la Blur si Prodigy....
Hybrid..... Au inceput monoton.... dar trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins sa vad ca se schimba pe timp ce trece. Multe beaturi frumoase si un house mai putin balaganos.... Am dansat si eu.......(zic ca stiu ca m-a vazut moebius.... )

Pe scurt.... L-am vazut pe moebius si pe K's...Mi-a facut placere....
si l-am revazut pe Ambra Blu... respect...
Pentru cei care au mai fost si nu au zis... sa va fie rusine...