View Single Post
Old 19 Sep 2004, 21:11   #70
leeloo
Novice

leeloo

HALT!
maaai, eu sunt total de acord si stiu ca avem oameni de valoare. ar fi absurd acum sa imi dau quote la ce am scris mai sus chiar eu, nu?
adicatelea tocmai ca avem cativa regizori de forta si misto, dar hai sa fim sinceri, nu scoala i-a format pe oamenii aia. chiar profii din scoala, ma rog, aia realisti si de bun simt zic 'aici nu ti se transmite talent'. nu ti se fac perfuzii cu genialitate, si hai sa fim realisti, e domeniul unde secretele se vand cel mai greu, sau deloc. ce au baietii aia in creier este creat de ei insiviti, nu de prapastiile alea din facultate (exista exceptii, nu dati cu parul) care de cele mai multe ori dau la cap tinerilor si incearca sa ii opreasca din a se realiza, in loc sa serveasca drept tragaci pentru succesele lor.
atata vreme cat exista regizori capabili vor exista si el cateva filme bune. dar sa ne reamintim ca toti acesti regizori sunt deja in pragula 36,37, chiar peste 40 unii. deci o generatie mediana. eu ma refer la astia tineri si incapabili si prost formati.
:shock: