Originally Posted by KORBEN:
... ar putea incerca sa-i converteasca pe georgieni (filofrancezi, daca`mi amintesc corect locatia din "de cand a plecat otar")
la filo-americacanism si il executa in vreo piata publica
just a dreamy future 4 our "poet"
:? 8) :w00t:
|
wow! ce urare simpatica! intru pe forum sa vad ce mai discutati si descoper ca, pardon, Korben imi descrie executia intr-o piata din Tbilisi. multumesc, frate Kain...
ce sangeros mai esti Korbene (sangele apa nu se face!, vorbesc celulele orientale din alcatuirea ta). dar sa stii ca georgienii sunt europeni, nu decapiteaza si nu savureaza executiile ca altii... nu mai spun cine...
mai nou, georgienii sunt si filoamericani (Saakashvili a organizat revolutia rozelor cu ajutorul americanilor, a studiat in SUA, are mai multe angajamente morale - si nu numai - fata de acestia). multi vorbesc engleza aici, dar si germana, ca au un institut Goethe de tot dragul... mai exersez si rusa, ca tot ne-am intalnit in "simpatiile" noastre pentru Rusia lui Putin, care ii cam santajeaza mulitar si economic...
nu mai spun ca georgienii privesc cu simpatie si speranta spre romani, care le vor promova interesele in Europa..., cum poate ai aflat si tu din presa...
pe scurt, s-ar putea sa revin. sa-ti aduc ceva? poate vreun chinjal, ca tot ai vreo cativa dusmani pe Cinemagia...
din pacate nu pot sa folosesc iconitele emotive, pentru a sublinia buna dispozitie cu care scriu acest mesaj. salut.