View Single Post
Old 17 Sep 2004, 00:27   #51
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
in primul rand ma astept sa vad filme care sa ma faca sa rad...cred ca unul dintre putinele genuri pe care filmul romanesc le poate accesa in prezent, este comedia... evident nu ma refer la comedia stupida gen La Bloc sau Vacanta Mare, si nu ma refer nici la rasul cauzat de penibilitatile pe care le vedem pe ecrane...
cred ca mi-ar placea sa vad si o comedie romantica in genul celor cu Hugh Grant si Julia Roberts (bine, problema e ca actorii romani nu sunt atat de indragiti...)
cred ca pentru filmele de actiune nu suntem inca pregatiti...nu de alta dar sunt prea mari diferentele dintre productiile noastre si productiile americane de exemplu...
ar fi interesant sa mai vedem si niste ecranizari (de preferinta dupa niste romane ale scriitorilor contemporani)...eu nu pricep de ce nu se incearca ecranizarea unor romane straine...asta mi s-ar parea o metoda buna de a atrage publicul...normal ca daca ecranizezi Sadoveanu nu vine nimeni la film dar daca de pilda s-ar face un film dupa Paulo Coelho (ca tot e la moda)...de exemplu dupa "Veronika se hotaraste sa moara"...nici n-ar fi nevoie de un buget prea mare....