View Single Post
Old 14 Sep 2004, 11:49   #2055
evenstar
Junior

evenstar

to all

Pentru cei care nu ati aflat, National Geographic a programat sambata, 18 septembrie, ora 22 un documentar numit "Din culisele filmului Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui" si tine o ora. Chestia e ca am mai vazut un documentar despre LOTR pe N.G. si era destul de nasol...era un fel de paralelism intre LOTR si viata reala, diverse situatii din istorie... Sper sa nu fie acelasi. We'll see....
A, si inca o chestie: TTT in premiera pe HBO, duminica, 19 septembrie, ora 20! Nu strica revazut...
Ca veni vorba, am vazut si eu in sfarsit FOTR si TTT extended Mi a flacut ff mult scena in care Frodo si Sam ii zaresc pe Elfii Padureni, chiar dupa ce parasesc Comitatul sau scenele suplimentare cu Aragorn, in care acesta canta un cantec elfesc ...astea din Fotr. In TTT parca au fost si mai multe chestii faine. Una dintre ele este atunci cand Faramir isi aminteste cum a gasit barca in care a fost asezat Boromir, cornul spart al acestuia si apoi scena din Osgiliath cu Boromir, Faramir si Denethor. Sau Merry si Pippin In Fangorn Forest band apa entilor, super simpatici...sau faza in care Aragorn ii spune, oarecum jenat, lui Eowyn ca are de fapt 87 de ani!
:w00t:
Anyway, sa nu va mai plictisesc , a fost o experinta super pt mine...
Now waiting for ROTK extended...
evenstar is offline   Reply With Quote sendpm.gif