View Single Post
Old 13 Sep 2004, 17:14   #48
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Re: soarta cinematografiei romanesti

Originally Posted by Rosanita:
Vreau sa-mi spun parerea ref. la filmele noastre.
Atata timp cat in Romania se fac doar filme cu injuraturi, prostitutie si derbedei, industria cinematografica va fi falimentara. De toate porcariile, cred ca ne-am saturat, doar le vedem in filmele americane...
Unde e romantismul si candoarea din Declaratie de dragoste, din seria Liceenii?Unde e setea de istorie din Mihai Viteazul sau Dacii?Sa speram ca nu s-au pierdut in neant!

dar fetito, tu cu ce vrei sa faci filme. nu cu din astea, care arata cat de cat realitatea, sau mai bine sa ne orientam la ceva genu' i, robot in romania? hehe, mi-ar place sa vad o pelicula sf facuta de noi.
sau poate ca vrei o poveste gen "rambo" sau asa? interesanta si aia nu, si oricum mai bine decat avem noi, nu?
sau hai sa-l mai intrebam o data pe sergiu nicolaescu daca nu vreau si el sa faca un film de genu LotR cu traian si decebal... cred ca i-ar prinde bine.
hai sa intram din nou in realism copii. avem filme proaste, dar printre toate astea, mai sunt si bune, sau macar care pot fi apreciate, gen thalassa thalassa, sau italiencele. daca nu le-am carcota si pe astea, asa ca "cica am auzit ca..." si tot asa, atunci s-ar putea sa ne bucuram in viitor de filme bune.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif