Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 13 Sep 2004, 10:15   #28
M_olecula
Guru

M_olecula

Am vrut sa ma duc si io la after da eram cu unii care nu prea vroiau si era aiurea sa ma duc cu altii cu care ma intalnisem in club , acum nu mai conteaza , clubul ala Magique sau nush cum ii zice d-abea s-a facut , nush ce e de capul lui , o sa vad

Vara asta nu am fost de 1 Mai la mare , si ce m-am ofticat , mai ales pentru Carl Cox da la anu nu vreau sa mai pierd aproape nici o petrecere... bine asta vreau io ca nush ce o sa se intample

De "bomba" aia am auzit ca ar fii venit dar nu stiam cand si unde , io tineam minte ca pe femeie o cheama altfel... nu conteaza , aia face un mic "spectacol" cand mixeaza in chestiile alea goale :lol: da nu am vazut-o niciodata , am auzit si io despre ea si am vazut-o doar pe net.

Cel mai tare e cum ati facut voi sa te duci noaptea la o petrecere , pe urma la un after hours si dupa after , la alta petrecere cum era aici cazul vostru la mare , la noi in buc. e misto sa te duci pe strand , ca esti foarte rupt si lesinat si... cum mai vrei tu dupa o asemenea noapte si te culci la soare sa te faci foooooarte negru .

Am luat un mix al lui Sander Kleinenberg de pe 3 Iulie 2004 , il gasesti pe nights , e super jmecher mixul , baga tare rau , imi place mult

Ai votat dj-ii ???????????????????????????????????????????
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif