Am vrut sa ma duc si io la after da eram cu unii care nu prea vroiau si era aiurea sa ma duc cu altii cu care ma intalnisem in club , acum nu mai conteaza , clubul ala Magique sau nush cum ii zice d-abea s-a facut , nush ce e de capul lui , o sa vad
Vara asta nu am fost de 1 Mai la mare

, si ce m-am ofticat , mai ales pentru Carl Cox da la anu nu vreau sa mai pierd aproape nici o petrecere... bine asta vreau io ca nush ce o sa se intample
De "bomba" aia am auzit ca ar fii venit dar nu stiam cand si unde , io tineam minte ca pe femeie o cheama altfel... nu conteaza , aia face un mic "spectacol" cand mixeaza in chestiile alea goale :lol: da nu am vazut-o niciodata , am auzit si io despre ea si am vazut-o doar pe net.
Cel mai tare e cum ati facut voi sa te duci noaptea la o petrecere , pe urma la un after hours si dupa after , la alta petrecere cum era aici cazul vostru la mare , la noi in buc. e misto sa te duci pe strand , ca esti foarte rupt si lesinat si... cum mai vrei tu dupa o asemenea noapte si te culci la soare sa te faci foooooarte negru

.
Am luat un mix al lui Sander Kleinenberg de pe 3 Iulie 2004 , il gasesti pe nights , e super jmecher mixul , baga tare rau , imi place mult
Ai votat dj-ii ???????????????????????????????????????????