Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 13 Sep 2004, 09:14   #27
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Da ... am vb cu cineva shi m-a oftikat cu Morales shi a zis k a fost atmosfera ireala. A zis k nu mai injura bucureshtenii de akum incolo k ashtia chira kunosk muica House shi shtiu sa se distreze ... Cica la 6:30 au plecat prin Magique (nu shtiu sigur dk asha se numeshte) shi au bagata After Hours shi au stat pana la 10 shi ceva ... atat zic :

Sa intzeleg k o sa vii de 1 Mai pe la Neptun, Mamaia sau unde o sa mixeze ashtia "mai grei" - la anul ? (ce ma oftik k nu's din Bucureshti! ... in fine)

Zilele astea fac rost Renaissance-ul de la DJ Sander Kleinenberg - yupeeee! :lol:

Apropo ai auzit k in vara asta a fost "bomba" aia de Portia Surreal kre dupa mine nu are nici o treaba cu muzica House shi kre a mixat in tzatzele goale asta vara ka Kristal... sau mai bine zis in super silicoanele goale ? Sa ma ceva pe ea k am dat 200.000 intrarea dar a fost super treaba atmosfera.

Eu am fost la Lee Buridge - shi a mixat super treaba ... numai k Mania s-a deschis atuncea la 2 noaptea... shi a mixat Rhadoo proteje: Dj Raresh kre mixeaza shi ala klumea shi pe urma a venit Lee shi a mixat super treaba pana l 6 dimineatza knd m-am intors la Kristal unde mixa Hector Romero shi ala a mixat super after hours pana pe la 9 shi apoi ne-am mutat vis a vis la Kudos Beach unde am stat pana la ora 18:40.

La vara tre sa luam legatura mey M_olecula ...