Gaandalf,
Ce imagine aveai in minte cand ti se zbarlea parul?
http://www.olimpiadelecomunicarii.ro...fb4705 9fe3a3
Originally Posted by Gaandalf:
Dk eshti fan Star Wars - e bine... am incredere in ce scrii. Dar revista cum pot sa pun shi eu mana pe ea ? Eu sunt din Constantza shi la noi activitatea aceasta numita cinematografie nu este moarta ci in stare de descompunere.
More info please...
Apropo de filmul SF ... muzica din Event Horizon era in perfecta ambianta cu scenele care se derulau shi care recunosc k m-au facut sa-mi fie frica.
Ash mai adauga : main theme-ul de la Super Man care de fiekre data knd o auzeam in film (oricat de banal ar fi el ptr vremurile noastre) mi se zbarlea parul pe mine.
Oricat de mult ash incerca sa ma conving k orice film fara muzica ar fi la fel de bun ... m-ash mintzi pe mine insumi. O sa intrebatzi de filmele mute care din cate imi amintesc sunt unele destul de reushite... Chestia este ca nu imi place sa traiesc "prea" mult in trecut. Ar fi fost LOTR acelashi film de nota 10 (parerea mea) fara muzica aia ? Niciodata!
Ar mai fi fost Star Wars la fel fara muzica lui John williams - shi k tot l-am mentzionat sa nu mentzionez shi Indiana Jones shi acea coloana sonora inconfundabila care l-a facut faimos pe Ford ?
Vreau sa mai adaug (deshi putzin off topic)... muzica din Fight Club ... care are fragmente din jocul Star Craft ... soundtrackul 10/10.
Fara muzica ... filmele ar fi nule.
|