View Single Post
Old 09 Sep 2004, 13:34   #30
iepurilah
Guru

iepurilah

Send a message via Yahoo to iepurilah
Originally Posted by Jay:
Pai sa vedem interesantul... primul lucru care-mi sare in ochi este faptul ca observi ca Outkast a luat cam multe premii. Tu nu intelegi asta... Logic..Pai pentru ca ei au gasit o formula destul de noua de a se exprima, combinand cu succes hip-hop-funk-groove.... care nimeni nu-l are pe piata asta... e greu de vorbit despre originalitate acuma, dar cu trupe ca Outkast, inca se poate
Ti se pare ciudat ca nu au luat nimic astia de la D 12.... hm pentru o duzina afumata de wannabies rappers mie mi se pare destul de normal... oricum la ce juriu au astia de la MTV , orice e posibil....
Inca un lucru interesant ar fi si faptul ca m-ai facut destept si pe tine prost? Sau era ironie? .... whatever...

Sa-ti zic altceva...cand ascult o melodie nu stau sa ma gandesc ce combinatie rap-manea-rock poa' sa fie. Ci zic ca "Imi place" sau "Nu-mi place"....si nu zic ca OutKast nu imi place(dar nici nu ma omor dupa ei)...iar in ceea ce priveste VMA, au luat prea multe premii pentru ce canta.
Cat despre D12, m-am kkt pe mine de ras la videoclipu "My Band"(mai ales faza cu grasu ala care-l imita pe 50cent :lol: )...dar imi place melodia ca ironizeaza faza ca nu-s vazuti drept D12, ci trupa lu' Eminem. Si cred ca meritau mai mult!