Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 09 Sep 2004, 09:07   #15
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Timo Mass nu mi-a placut cum a bagat akum knd a fost in Buc... ma ashteptam la mai mult. Nu shtiu de ce dar chiar nu mi-a placut.
Shi da shtiu de doza aia de adrenalina ... shi poate sa fie shi 10 dimineatza shi nu ma pot opri k muzica este prea prea adevarata - shi cum am mai zis la Hernan Cataneo am simtzit asta. Inebunisem pe akolo.
Carl Cox este unul din preferatzii mei - shi nu shtiu um se numeshte stilul lui dar e al draqului de bun.... am setul ala de pe 1 Mai = nebunie curata.

Intzelesesem k itzi place melodia Fluke- Zion dar kred k n-am fost atent... sorry! Oakenfold deja ma lasa rece ... shi nici nu merita discutat. Parca o ia pe urmele lui Sash ala .... din Germania. (tzin minte o emisiune Dance Floor Chart la MTV knd Vj Liviu era la Sash kre venise in Romania shi declara: "Este incredibil cum la noi inca se mai asculta muzica kre in Europa se asculta akum 10-12 ani":lol: )

Shi apropo ... am uitat de Sasha kre imi place shi ala cum mixeaza.
Marele eveniment TIESTO - shtiu k deja se "impiedica" shi asta spre comercial dar sincer itzi spun k ma duc ptr atmosfera shi sper sa iasa bine k altfel ma dau cu capu' de totzi peretii de la World Trade Plaza.