Originally Posted by Gaandalf:
@M_olecula:
Da mey .. dar dk tzie nu tzi-a placut melodia Fluke - Zion atuncea inseamna k nu avem aceleashi gusturi in materie de muzica house.
Mie im place Cataneo care e mai mult pe techhouse. Tu spre ce tinzi?
|
Nu am zis ca nu imi place melodia aia , suna bine , chiar imi place , e buna , merge... dar nu-mi place dj-ul , poate sa faca el 100 astfel de melodii , a facut-o pentru bani si nu ma mai intereseaza nimic... aici e adevarat ca producatorii daca se duceau la un alt dj si-i propuneau sa faca melodii pt. film si aia acceptau dar Oakenfold cred ca e cel mai comercial dj . Dupa colaborarea cu Shifty s-a ales praful de ei , de amandoi , s-au facut de kkt .
Io il iubesc pe Carl Cox , omul asta are stilul lui propriu , am uitat cum se numeste , iti spun alta data , dar cand ascult si cand mixeaza Carl Cox simt doza aia de adrenalina , simt ceva , poate stii si tu cum e .
Imi mai place Deep Dish , care e printre cei mai puri dj-i si il apreciez enorm pentru asta , Zabiela e altul dintre preferati , Dave Seaman baga si el de apreciat , la Dave Seaman e altceva , e singurul care le-a placut cu adevarat romanilor , adica singurul care le-a placut dintr-o serie de dj nu asa de cunoscuti , intelegi ?
Rosario Internullo si Marco Briguglia mai baga frumos , adica stiu sa mixeze unele melodii , le mixeaza altfel decat ceilalti si o fac bine . Era sa uit de Timo Mass , mare greseala comiteam....
De Sander Kleinenberg ce zici ?