Am auzit (e doar un zvon, nu e nimic sigur deocamdata) ca Mel Gibson va scoate un DVD cu scenele taiate din film. Chiar as fi curioasa sa vad cum a fost prima varianta a filmului...desi e posibil sa am un soc mai rau ca niciodata (cred ca persoanele care au murit au vazut scenele astea!)Si s-ar putea sa mai scoata si un bonus la DVD.
Nu stiu ce o sa ziceti, dar mie mi se pare ca s-au intamplat foarte multe lucruri ciudate la filmul acesta si dupa el.
De exemplu:
1.Jim Caviezel a fost traznit de fulger pe platourile de filmare, iar regizorul secund, Jan Michelini, de 2 ori. Nici unul nu a patit nimic. :shock:
2. O fetita de 6 ani care se afla pe platourile de filmare (in vizita) si care suferea de epilepsie nu a mai avut nici o criza si s-a vindecat, iar 2 oameni au inceput sa vada mai bine.(!)
3.Doi italieni (buni prieteni, de altfel) care se dusesera la film s-au luat la bataie dupa terminare pentru ca se contraziceau pe seama acestuia.
4.Un hot s-a predat dupa ce jefuise un magazin intreg de bijuterii si a spus si ce crime comisese in trecut. Motivul: "The Passion of the Christ"
5.2 persoane au murit in timp ce vizionau filmul :shock:
Asta chiar e tare ciudat