Originally Posted by M_olecula:
Biletul pe nights.ro si pe inout.ro este 400.000
Si crede-ma... voi fi acolo dar voi fi acolo pentru atmosfera nu ca mi-ar place tiesto , nu-l suport pe acest "dj" comercial... cum face un clip si ajunge in primele locuri mai peste tot in lume cum ii mai creste cota cu inca 1 mil $ . E prea comercial... la fel ca Oakenfold care , apropo , vine pe 2 octombrie, locatia inca necunoscuta .
Pana sa vina tiesto (si dupa el , a doua seara e James Zabiela) o sa vina vineri David Morales care merita mai multa atentie decat tiesto
|
in sfarshit clubari cat de cat ...
David Moralles merita shi 1 milion dar este kam aiurea ... dk vin pe 10 shi pe 17 mor de foame restul lunii. Mergeam la Morales dar salariul vine pe 14 ...
Oakenfold sa fie el sanatos. Are cateva melodii bune dar ma seaca in rest.
Vreau Deep Dish neaparat shi cel mai tare
Hernan Cataneo - locul 19 mondial pe care l-am prins vara asta la Ultima Playa unde mi-a mixat shi creierii. Era 10 dimineatza shi dansam la capatul Mamaiei. Binetzeles k bucureshtenii erau live & kicking ... mi-a placut enorm ... :w00t:
Originally Posted by M_olecula:
[Chiar ca lumea de la petrecerea din romexpo o sa fie de kkt , e intrarea libera si or sa fie toti taranii , mai ales ca vor canta si parazitii (acum nu zic ca fanii parazitilor sunt tarani , din contra... dar in general) . Dar o sa mixeze James Zabiela ceea ce schimba cu totul datele problemei , dupa ora 2-3 va incepe cu adevarat petrecerea .
Inainte de petrecerea de la romexpo e cea din kristal , de vineri care v-o recomand... cel putin la capitolul muzica va fii peste tiesto si pretul biletului e de 300.000 de pe net si 500.000 intrarea la fata locului .
mult
|
Pai intrebatzi-ma ce a fost la Liberty Parade ... unde totzi rockarii imputzitzi shi nespalatzi intrasera sa asculte muzica House shi totzi manelishtii kre n-avea nici o treaba.
Marco Bailey mare invitat mare - :sick: pe la 3:30 a inceput
Rosario Internullo (pe care il credeam pierdut) sa bage super muzica .. shi crema muzicii house inca era prezenta la ora 7 fara knd totul a fost stopat de zgarcitzii aia de organizatori ...