View Single Post
Old 08 Sep 2004, 07:00   #2035
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by elanor:
Originally Posted by nightsorrow:
Am o nelamurire in legatura cu ROTK extended si va rog sa ma desteptati : daca apare moartea lui Saruman atunci cum de partea cu Comitatul ''desacralizat'' nu apare? Sau apare Saruman, fara moartea sa? :huh:

Din ce-am citit eu pe cateva site-uri, in film, Saruman moare cazand din turnul Orthanc. De aceea nu apare partea cu Comitatul. Pacat, pentru ca era ceva interesant.
No offense... but you're wrong!
Saruman scapa din Orthanc shi ajunge in Shire shi distruge tot pe akolo. Dar asta dupa ce orcile acaparasera tot shire-ul shi ashteptau comenzi. Acest lucru nu l-am vazut in versiunea de 3 ore shi 15 min. shi nu o vom vedea nici in cea extinsa. Asta a ales Pee Jay. Totul se intampla la inceputul filmului dupa ce asediul entzilor cu scandalul Gandalf Vs Saruman chestie pe care o putetzi viziona in acest trailer: Return Of the King Special Extended Edition Trailer (merge vazut cu WinAmp - mie asha mi-a mers sau Avi Preview), confruntare dupa care Saruman este dat afara din ordinul celor 5 vrajitori din Middle-Earth.

Cum Grima era mai tot timpul "jignit" shi "calcat in picioare" de stapanul sau Saruman ... ii taie gatul. Cam asta s-a ales de Saruman ...
Partea care m-a chiar amuzat din carte a fost aceea knd vine Frodo, Sam, Merry & Pippin in Shire kr era ocupat de orci shi ii dispera pe totzi. Nu mai erau nishte hobitzi firavi din Shire... aveau confruntari cu Witchking, Cave trolls shi vreo 200.000 de orci. Ce mai contau acei catziva din Shire. Praf shi pulbere s-a ales de ei :lol:

V-am plictisit ?
P.S. - Trailerul mai contzine Secventze: Gandalf & Pippin Vs Witchking
:shock: so watch it!