Originally Posted by Leonard:
da, acel ultim capitol cu povestitorul aflat dupa moarte si vorbind cu Dumnezeu care 'n-a inteles nimic din toata chestia asta'. dar nu numai finalul, m-au atras si alte faze care nu sunt in film. 'teme pentru acasa' mai interesante, ca cea cu biletul despre urina din parfumuri sau faza cu Marla cand afla ce s-a intamplat cu grasimea lu maicasa.
|
Da, cate chestii gen "Arnarchist Cookbook" poti invata din film, si cate mai sunt in carte! :w00t: "Fight Club" e tare!!!
Originally Posted by Leonard:
am ajuns la concluzia ca as dori sa vad mai multe ecranizari ale cartii. orice regizor care se respecta ar trebui sa faca un film cu viziunea proprie a acestei carti.
|
Cam la asa ceva m-am gandit si eu... Dar e o problema cu anumite carti. Din cauza tematicii "riscante", se gasesc sa le ecranizeze niste tipi geniali, facand filme extraordinare. Si astfel, mi-e greu sa-mi imaginez un remake (sau o alta gandire asupra carti), fara Norton si Pitt, fara filmarile lui Fincher, fara naratiunea facuta asa... Cred ca orice re-filmare a "Fight Club" nu se va putea indeparta de filmul lui Fincher. (
la fel e si cu "Portocala mecanica" a lui Burgess si Kubrick, daca tot suntem in zone apropiate)