View Single Post
Old 06 Sep 2004, 17:06   #2021
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Re: to all

Originally Posted by evenstar:
Hello! Sunt noua pe aici, imi pare bine sa va cunosc. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva....Exista oare vreun fan club LOTR aici, prin Romania? Un loc unde sa ne strangem noi impatimitii si sa ne adunam si sa citim LOTR.... Ma rog daca stie cineva sau vrea sa infiinteze asa ceva sa ma anunte si pe mine. De altfel ar fi o idee buna .... mai stiu si multi altii care s ar bucura de asa o initiativa.
Numai bine tuturor
A fost o initziativa din partea unui user al carui nume nu mai shtiu cum il cheama shi era pe site-ul stapanulinelelor.net dar asha cum s-a imprashtiat zvonul asha a disparut shi site-ul.
Raptor avea o initziativa kre luase deja forma dar sincer nici nu mai shtiu ce a facut cu site-ul ala. Nu shtiu dk impatimitzii din Romania vor deschide vreodata vreun FAN-Club dar eu in viitorul departat sigur voi face asta. Deocamdata sunt anul 4 shi n-am timp de asha ceva. Surprizele vor veni ... va promit eu. Am planuri maretze cu Lord Of the Rings. Nu degeaba m-a marcat.

Pana atunci casa mea este www.cinemagia.ro shi iti recomand sa ramai pe aici ... so Welcome evenstar! :w00t: