View Single Post
Old 02 Sep 2004, 22:50   #39
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by herbert:

Ambra (matei(ash)-mardeiash :o ), de ce te isterizeaza normalitatea? pt ca ai suflet de lacheu? ti-ai facut “cultura” in lipsa stapanilor, tragand cu ochiul prin manuscrise si carti, si nu poti sa admiti ca cineva s-a cultivat firesc si armonios, fara sa sughite de plans, cum s-a intamplat cu tine… n-ar trebui, totusi, sa fii suparat pe lume si sa urasti oamenii (cred ca nu este un user pe Cinemagia pe care sa nu-l fi atacat si murdarit). nu in felul acesta se scapa de saracie (inclusiv saracie morala). inceteaza sa (te) balacaresti, ca vei face implozie si vei sfarsi in acelasi cartier jegos, ceea ce, sincer, nu ti-o doresc…
sa-ti cumpar ceva din Europa? eu nu te urasc, nefericitule.
pa, ma grabesc.

Fara aluzii la Breban nu poti, scribule? "Isterizeaza", "sughite de plins" "atacat", "saracie morala"...o colectie mult prea expreionista pentru gustul meu si, alas, lipsita de expresivitate. Mi-ar placea sa spun ca in tine se incarneaza normalitatea, insa esti atit de eteric, atit de aluziv, atit de transparent si inconsistent incit verbul 'a se incarna' nu isi gaseste locul. esti definitia lui William Golding pentru oamenii de hirtie. Cu care se sterge cacatul, zic eu. In rest, cartier jegos si alte bla bla-uri ma fac sa rid. Nu te avinta in exercitii de imaginatie, esti prea sec pentru asa ceva.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif