si in ce fel, pray, l-am 'atacat pe gorzo ca persoana'?!
eu nu-mi amintesc, el nu-si aminteste, si cred ca nimeni dintre cei care au citit polemica nu-si 'aminteste' asa ceva :? (ah, ca am zis despre el - aluziv & intr-o paranteza - ca poate fi vazut ca un 'soarece de videoteca' - asta era o forma de tandrete, o tachinerie! invata sa citesti si - daca se poate - sa si intelegi...)
sau poate consideri 'atac la persoana' si faptul de a spune despre tine ca ii consideri 'jeguri' pe spielberg & fratii coen (!) pt ca esti antisemit? si ca esti antisemit pt ca esti pe 1/2 palestinian? eu constat, doar, ca 1. 'oops, incurci borcanele', si 2. ca esti patetic de conditionat ereditar, nereusind sa iesi - lucid - din 'genele' tale pt a purta o discutie la rece, bazata pe argumente rationale.
kiar mi se pare suprarealist sa iau lectii de eleganta de la tine - singura de care esti in stare este, poate, aia de-i zice 'elegans', trupa de fufe penale pastorita de costi ionitza
si n-o mai da atita cu 'standards are falling', mi se pare tipic pt sindromul 'strugurii sint acri'...