Originally Posted by KORBEN:
oh, doamne...
ce sa fac?
alsu` m`a facut d kko pe forum
sa ma ascund in vrun colt?
nu cred
poate ar trebui sa-i temperez violenta cu un raspuns incepand cu draga, leo....
it`s already been done
asta e buna. pacat ca e singura...
sa replik la fel de vitriolant?
ar fi tentant
ai inceput sa faci rime?
nu-ti sta bine...
totusi, voi constata
@als
1inainte sa dai cuiva nume de genu s.o.b, take a look in the mirror
mda, replica de gradinita; why am i not surprised?
2si de ce nu observi ca toate injuriile pe care le lansezi sunt personale si bitchy
faptul ca esti ignorant & inconsistent e 'personal'?! si nu e 'injurie', ci constatare. seaca.
3 dsp alegerea mea in juriul tiff, imi cunosc aptitudinile si in afara de herbert nu cred ca faci pe careva fericit scriind asemenea chestii
sa crezi tu asta: cred k sint f. multi care ar fi vrut - & ar fi avut mai multa indreptatire! - sa fie in locul tau. & nu doar herbert.
4cat dsp gorzo, diferenta de varsta intre mine si el fiind vreo 3 ani imi permit un regitru mai neacademic, lucru care nu afecteaza in vrun fel
un anumit respect reciproc
5pentru "respect" foloseste dictionaru ( e o chestie pe care trebuie sa o dai ca sa o primesti inapoi)
sure do: u'll never get it from me
6garbo vazuta de mine in persoana lu josette day...s-a intamplat ei si?
& huston scris k 'houston' (we got a problem...)?
7grija ta pentru sitemul meu nervos ar trebui sa ma ingrijoreze sau induioseze? (vesti dsp sinapsele mele: (inca mai) exista si chiar beepaie din cand in cand; face chiar si stelute)
nu e nici o 'grija' (i wouldn't care less!); e - vezi mai sus - constatare. cu okiul liber
8cuvantul "jeg" a fost scos, pe moment din vocabularul meu, multumesc pt atentionare
9 nu credeam ca cineva din bucuresti poate ajunge la varsta ta fara sa constientizeze ca siktirul e o virtute
:w00t: !?!
10cum mai stai cu toleranta?
n-a fost niciodata punctul meu forte; altceva?
|