View Single Post
Old 26 Aug 2004, 08:46   #4
Semaca
Veteran

Semaca

Originally Posted by raptor:
*ca fapt divers*
Anul trecut plaja din Vama era mai plina cu prezervative dekat cu scoici...PArca presimt ca in 9 luni poulatia romaniei o sa se dubleze

Daca anu' trecut era plina plaja cu prezervative, nu cumva populatia trebea sa se dubleze de-acu' trei luni? :?

Da! stiu ca s-a facut naspa, dar daca te refugiezi in zonele mai ferite (adica in extremitatile plajii), cum am facut dealtfel anul trecut, am auzit ca e inca bine.

De-aia ma si duc in septembrie, ca se cam duce valul de trenderi, si e mai liber... desi asta e discutabil, acu' cu concertu'. Oricum, am niste prieteni care au fost la-nceputul lui august, si mi-au zis ca e mai bine decat anul trecut.

Iar, Gaandalf, cei care dorm pe plaja, ametitii si obositii au fost acolo din cele mai vechi timpuri, si nu-s neaparat drogati. Asta nu-nseamna ca nu se exista si asemenea specimene, dar eu am fost anul trecut si nu as zice ca m-am simtit cine stie ce deranjat.

In concluzie, inca mai merg cu placere acolo, mai ales ca e singuru' loc unde se poate face plaja fara textile pe tine si nu se uita nimeni la tine ca la palmierii lui Spagaton.

Sper ca pe viitor sa am timpul si mijloacele necesare sa exploatez teritoriile dinspre Navodari, unde am auzit ca s-ar afla ceva zone de plaje similare cu ce era Vama acu' 10-12 ani!!

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif