Ma bucur ca s-a terminat gimnastica si cu odata cu ea s-au sfarsit discutile interminabile vizavi de arbitri. Daca este un lucru pe care l-am invatat din fotbal, acela este ca trebuie sa lupti pe cat iti permit capacitatile fizice si psihice sa nu fi la mana arbitrilor. Din pacate in gimnastica este mai dificil din acest punct de vedere, dar poate unora le trebuie arbitri ca sa vada si ulterior sa simta ce-i atinge si unde.
In alta ordine de idei, B&B (Bitang si Belu) discutau cu Tuca una-alta, despre starea gimnasticii romanesti. Cat m-am uitat eu, nu am vazut nimic care sa ma surprinda: nici tehnicile de antrenament, nici discreptantele intre realitate si monstruozitatea creata de presa, nici faptul ca sportivele noastre se pierd adeseori dupa "marele succes" si nici macar lipsa unui sponsor pentru echipa de gimnastica nu a fost de mare mirare. Cumva toate-si gasesc un sens in Romania contemporana, un adevar care mi se pare ca nu este o nouatate pentru absolut nimeni. Si apoi ramane visul unui ideal...asta este chiar ciudat.